ROMANIA-FINLANDA: “TRICOLORII” ar putea avea un alt SELECTIONER la turneul final din FRANTA

Tricolorii ar putea fi condusi de un alt tehnician la turneul final al Campionatului European din Franta.   MIRCEA SANDU, fost presedinte al FRF, a vorbit despre viitorul nationalei si crede ca ANGHEL IORDANESCU  nu ar trebui sa fie SELECTIONERUL ROMANIEI la EURO 2016.

“Daca as decide eu, ROMANIA ar avea alt selectioner la EURO 2016, nu pe ANGHEL IORDANESCU. Ar fi un mare avantaj pentru echipa, daca acolo ar fi condusa de antrenorul pe care il vom avea si la startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018. Primul meci va fi in septembrie, la doar doua luni dupa EURO, si e timpul foarte scurt”, a spus MIRCEA SANDU la postul de televiziune DolceSport.

CITESTE SI: ROMANIA-FINLANDA: 10.000 DE GRATUITATI SI PRET UNIC DE 20 DE LEI PENTRU BILETE, EXCEPTIE FACAND ZONA VIP

Ulterior, “Nasul” a declarat, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune sportro, ca GICA HAGI ar trebui sa vina in locul lui ANGHEL IORDANESCU, iar GICA POPESCU  ar trebui sa conduca FRF.

“Doar pe GICA HAGI il vad selectioner. El a demonstrat ca este un foarte bun organizator, asa cum a fost si ca fotbalist. Este un foarte bun antrenor si a demonstrat si la Viitorul, unde se bate pentru primele locuri.

GICA POPESCU SI GHEORGHE HAGI ar trebui sa fie la FRF, ca presedinte, respectiv antrenor. Sa candideze impreuna si sa conduca cel putin opt ani”, a conchis MIRCEA SANDU.

Partida dintre ROMANIA – FINLANDA va avea loc joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, in direct pe TVR 1 si LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport