Romania – Grecia 1-1. O noua calificare ratata!

Romania nu a putut intoarce rezultatul negativ inregistrat in Grecia, 1-3. Cu o defensiva excelent pusa la punct si cu un mijloc superior, grecii nu au avut mari emotii pe National Arena. Elenii au condus cu 1-0, pentru 55 minute si au dat senzatia ca sunt stapanii jocului.

Neputinta a fost prezenta permanent in jocul elevilor lui Victor Piturca. Cei peste 50 000 fani nu au reusit sa ridice nivelul de adrenalina al romanilor, care arareori au reusit sa se apropie de poarta elena.

In aceste conditii, grecii au controlat jocul si au lovit la prima lor ocazie. Cosmarul Mitroglou a dejucat pasul la ofsaid al liniei noastre defensive si a inscris fara probleme(min 23).

Incapabili sa dea o replica pe masura, tricolorii s-au vazut nevoiti sa intre la cabine in dezavantaj.

In mitanul secund, presiunea a crescut la poarta lui Karnezis. Golul a fost insa un autogol. Papasthatopoulos a trimis in propria poarta si sperantele renasteau. (min 55)

Nu a fost sa fie o seara magica: grecii au facut perfect ceea ce stiu mai bine. Apararea lor a functionat fara greseala pana la final, iar tabela a ramas nemodificata.

Romania – Grecia s-a terminat 1-1 si elenii merg la Mondialul brazilian.

Sursa foto: gsp.ro