Romania – Grecia: Arbitri din Serbia si Portugalia la meciurile din cadrul barajului FOTO

Cele doua partide dintre Romania si Grecia din cadrul barajului pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia vor fi conduse de brigazi de arbitri din Serbia si Portugalia.

Partida tur, programata pe stadionul “Giorgios Karaiskakis” din Pireu, in data de 15 noiembrie, de la ora 21:45, va fi condusa de o brigada de arbitri din Portugalia, alcatuita din Pedro Proença (central, foto 1), Bertino Cunha Miranda (arbitru asistent), José Tiago Garcias Bolinhas Trigo (arbitru asistent) si Nuno Duarte Pereira Gomes (rezerva). Observator pentru arbitri a fost desemnat spaniolul Juan Antonio Fernández Marín, iar observator de joc finlandezul Pertti Alaja.

La meciul retur, care se va disputa pe “Arena Natională” din Bucuresti, in data de 19 noiembrie, de la ora 21:00, FIFA a delegat o brigada din Serbia, care-l va avea la centru pe Milorad Mažić (foto 2). El va fi ajutat de asistentii Milovan Ristić si Dalibor Đurđević, si de rezerva Boško Jovanetić. Cei patru arbitri vor fi supervizati de italianul Alfredo Trentalange (observator pentru arbitri), iar observator de joc din partea FIFA va fi danezul Steen Michael Dahrup.

Sursa foto: fifa.com