ROMANIA-GRECIA: Declaratiile surprinzatorului selectioner Piturca

Selectionerul Victor Piturca a declarat ca nationala Greciei a fost echipa mai buna si ca merita calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. In plus, Piturca a mai spus ca nu se gandeste sa renunte la postul de selectioner.

“Probabil ca asta e diferenta de valoare. Din pacate, Grecia a fost mai buna ca noi in ambele jocuri. Asta chiar daca azi s-a terminat 1-1 si noi am dominat aproape tot meciul.

Era foarte greu sa rasturnam rezultatul din tur, dupa ce am primit acel gol. In ceea ce ne priveste pe noi, a fost o experienta buna si e pacat ca nu am reusit calificarea. Ar fi fost o performanta notabila, dar asta e realitatea. Nu ne-am depasit conditia.

Am format o echipa competitiva, pentru un anumit nivel, dar avem nevoie de materie umana, de jucatori. Daca nu am fi primit acel gol, cred ca altfel s-ar fi desfasurat partida. A fost foarte greu si din punct de vedere psihic. Baietii incepusera foarte bine meciul. Asta e situatia, Grecia a fost mai buna. Dupa cele două jocuri, sigur ca s-a calificat echipa care trebuia. Chiar daca au dat un gol din ofsaid si ni s-a refuzat un penalty”, a declarat Victor Piturca, la postul Antena 1.

In ceea ce priveste viitorul sau pe banca nationalei, tehnicianul a punctat: “Eu sper ca Romania sa se califice in preliminariile urmatoare. In momentul acesta eu spun ca imi voi duce mandatul la final chiar daca a fost acel grup care ma contesta mereu. Nu vreau sa vorbesc acum despre asta, sunt prea suparat”, a concluzionat selectionerul Romaniei.

Romania a esuat in tentativa de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia dupa ce nu a reusit sa invinga Grecia in baraj. Scorul general a fost de 4-2 in favoarea nationalei elene.

Sursa foto: rtv.net