ROMANIA – GRECIA: Elenii sunt in alerta. Vezi de ce

Oficialii Federatiei de la Atena au decretat stare de alerta din cauza unor informatii despre o actiune extremista ce ar urma sa aiba loc in tribune, in timpul meciului cu Romania.

Reprezentantii partidului extremist Zorii Aurii promit sa protesteze in timpul meciului, astfel ca sefii Federatiei au sporit masurile de securitate, scrie ziare.com. “FIFA si UEFA sunt preocupate de un fenomen de acest gen, dar autoritatile vor colabora exemplar pentru a preveni un astfel de incident”, a declarat presedintele Federatiei de Fotbal din Grecia, George Sarris.

Aceste informatii au ajuns si la urechile oficialilor FIFA, astfel ca in tribune se va afla un reprezentant al forului mondial care va realiza un raport.

Zorii Aurii au protestat si la meciul Grecia – Slovacia, disputat pe 11 octombrie, motiv pentru care, mai noteaza sursa citata, FIFA a decis o amenda in valoare de 30.000 de franci elvetieni (24.340 euro) impotriva federatiei elene.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Grecia in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014. Prima mansa va avea loc la Atena, pe 15 noiembrie, in timp ce returul este programat patru zile mai tarziu, pe National Arena.

Sursa foto: realitatea.net