ROMANIA – GRECIA: Grecii ne-au reclamat la FIFA, afla motivul incredibil!

Grecii sunt nemultumiti de decizia luata de oficialii Federatiei Romane de Fotbal (FRF), potrivit careia meciul Romania – Grecia se va disputa cu acoperisul stadionului National Arena tras, pentru o acustica mai buna.

Numai ca grecii s-au revoltat din cauza acestei decizii si ne-au reclamat la FIFA. Ei nu sunt de acord ca meciul din aceasta seara sa se dispute cu acoperisul stadionului tras si vor ca meciul sa se dispute sub cerul liber.

In acest sens, ei au depus o plangere catre observatorul FIFA al partidei, care va lua o decizie la sedinta tehnica programata marti, in jurul pranzului.

Desi FRF a invocat oficial posibilitatea ca la ora partidei sa ploua, prognoza nu indica o astfel de temere. In realitate, presiunea mai mare pe care spectatorii o vor pune cu acoperisul tras este motivul pentru care FRF doreste sa apeleze la acest gest.

Meciul dintre Romania si Grecia se va disputa marti, de la ora 21:00, in mansa retur a barajului pentru calificarea la Cupa Mondiala, si va putea fi urmarita in format Live Text pe site-ul Mondo News.