ROMANIA – GRECIA: Incepe haosul! Meciul de fotbal modifica traseele RATB

Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal dintre reprezentativele Romaniei si Greciei, Brigada de Politie Rutiera va restrictiona traficul rutier pe Str. Vatra Luminoasa si pe Bd. Pierre de Coubertin. Din acest motiv, marti, incepand cu ora 15.00, liniile de transport din zona vor functiona pe trasee modificate.

Linia 86 va functiona pe traseul de baza intre terminalul “Dridu” si intersectia Bd. Pache Protopopescu/Str. Matei Voievod/Str. Popa Nan, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Popa Nan, Str. Delea Veche (Str. Budila, Str. Tepes Voda), Str. Delea Noua, Str. Dristorului, Str. Baba Novac, Str. Constantin Brincusi, Str. Lucretiu Patrascanu, pana la terminalul ” Basarabia”.

Linia 90 va functiona pe traseul de baza intre terminalul “Valea Argesului” si intersectia Bd. Pache Protopopescu/Bd. Ferdinand, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Ferdinand, Bd. Garii Obor, pana la terminalul ” Baicului”.

Linia 104 va functiona pe traseul de baza intre terminalul “Cora Pantelimon” si intersectia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Couberin/Sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Sos. Iancului, Sos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

De asemenea, RATB va monitoriza functionarea liniilor de transport din zona stadionului Arena Nationala si va prelungi programul de circulatie al mijloacelor de transport din aceasta zona, pana la defluirea spectatorilor.

sursa foto: realitatea.net