ROMANIA – GRECIA: Laszlo Boloni stie cine poate face diferenta in meciurile barajului

Laszlo Boloni, fost selectioner al echipei Romaniei, a declarat ca stie cine poate sa faca diferenta si sa incline balanta in favoarea tricolorilor in disputa din barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala. Antrenorul roman, care a activat o scurta perioada de timp si in fotbalul elen, este convins ca principalul atu al echipei Romaniei este chiar selectionerul Victor Piturca, dar si echipa in sine, pentru ca niciun fotbalist nu iese in evidenta la ora actuala.

Laszlo Boloni a declarat intr-o interventie la postul de televiziune Dolce Sport ca Victor Piturca, dar si echipa luata ca un tot unitar, pot aduce o noua calificarea a echipei nationale a Romaniei la un turneu finala de Cupa Mondiala.

“Cred ca nicio echipa nu poate sa surprinda cu ceva. Nici noi, nici grecii nu vor schimba ceva. Ei se vor baza pe experienta, pe unitate. Nu ii vad pe greci capabili sa ne impinga in 16 metri.

Fotbalul grec este apropiat de cel al nostru. Grecia nu are un campionat destul de puternic, doar Olimpiakos sa zicem ca are un plus. Nu poti sa vorbesti despre un favorit clar in aceasta confruntare.

Pentru mine jucatorul cel mai bun pentru echipa nationala ramane Victor Piturca. Am vazut jucatori seriosi la nationala, care se zbateau, dar o stralucire la un jucator nu am vazut. Echipa a iesit in evidenta. Nu poti sa arati pe nimeni”, a spus Ladislau Boloni pentru Dolce Sport.

Sursa foto: prosport.ro