ROMANIA – GRECIA: Victor Piturca a dezvaluit ultimele informatii din tabara tricolorilor

Victor Piturca, selectionerul nationalei Romaniei, a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a vorbit despre problemele, dar si despre ultimele noutati care ar putea aparea la meciul retur al barajului pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia dintre tricolori si Grecia.

Iata cele mai importante lucruri pe care le-a declarat Piturca:

“Vlad Chiriches s-a antrenat normal si cred ca se va regasi in primul 11. Inca nu sunt decis daca il voi folosi sau nu. Tatarusanu este 100% apt. Giorgos Karagounis s-ar putea sa joace. Katsouranis care are cartonas nu o sa joace.

Au fost batute prost loviturile libere si am primit gol. Grecia este o echipa care joaca mai inchis si se bazeaza pe momentul defensiv. Daca reusesc sa marcheze ai probleme mari. Sper sa avem avantajul care sa ne permita sa marcam gol marti seara. Am avut o discutie cu toti jucatorii. Acele faulturi inutile in zonele laterale ne-au costat doua goluri. Nu este numai Torje vinovat. Trebuie sa facem perfect faza ofensiva si sa avem o circulatie buna in teren. Nu va fi usor, va fi destul de dificil. Avem jucator care pot marca. Lazar a venit si si-au luat ramas bun. Era si el foarte afectat. Eliminarea lui ne putea costa.

Sunt jucatori care au refuzat echipa nationala, altii nu pot juca la echipele lor de club din cauza faptului ca nu sunt pregatiti fizic. Este o echipa noua, cu multi tineri. Ducem lipsa de un lot de 50 de jucatori care sa fie toti la nivelul celor 15-20 care au fost convocati. Daca e accidentat Bourceanu si Pitilii, nu ai de unde sa mai aduci alti jucatori”, a spus Victor Piturca.

Meciul dintre Romania si Grecia va avea loc marti, de la ora 21.00, si va fi transmis de Antena 1, partida putand fi urmarita si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Tricolorii trebuie sa remonteze scorul de 1-3 inregistrat, vineri seara, la Atena.

Sursa foto: gsp.ro