ROMANIA-INSULELE FEROE: ANGHEL IORDANESCU spune ca tricolorii au obtinut un SUCCES NECONVINGATOR

Selectionerul ANGHEL IORDANESCU a declarat dupa meciul de duminica dintre ROMANIA si INSULELE FEROE din preliminariile EURO 2016, care s-a incheiat cu scorul de 1-0, ca succesul obtinut de tricolori este unul neconvingator.

Totodata, ANGHEL IORDANESCU si-a exprimat dezamagirea fata de starea gazonului, precum si fata de numerosele greseli tehnice cauzate din acest motiv.

Citeste si: ROMANIA-INSULELE FEROE 1-0 (1-0) / Nationala a obtinut o VICTORIE CHINUITA

“A fost un succes greu, un succes obtinut prin mult efort. Din punctul meu de vedere, am meritat aceasta victorie. Sunt trei puncte extrem de importante in economia jocului, in urma unei evolutii neconvingatoare, dar generata de starea terenului, care a fost nefavorabila noua. As vrea sa-i felicit pe jucatorii nostri, au alergat mult, au depus efort si merita aprecierea mea. Au fost destul de racordati la partida. Intr-adevar, au incercat unele executii care nu sunt recomandate pe un asemenea teren. Gazdele noastre puteau face mai mult, puteau menaja terenul”, a spus ANGHEL IORDANESCU, potrivit stiri.tvr.ro.

Citeste si: ROMANIA-INSULELE FEROE 1-0 (1-0) LIVE TEXT / Tricolorii si-au atins OBIECTIVUL

“Ne-am dorit ca jucatorii nostri de valoarea sa fie apti de joc, ne-au lipsit jucatorii nostri importanti, vedetele noastre: Ciprian Marica, Bogdan Stancu si pe toti pe cei pe care i-am nominalizat si la conferinta de presa. Pe suporteri ii apreciem, ii iubim. Cu siguranta, ne vom intoarce la Ploiesti”, a mai spus ANGHEL IORDANESCU.