ROMANIA-INSULELE FEROE: FRF a pus in vanzare online BILETELE pentru partida din preliminariile EURO 2016

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a pus in vanzare online BILETELE pentru partida pe care “tricolorii” o vor disputa in compania selectionatei INSULELOR FEROE, in data de 29 martie, pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti (ora 19.00), in preliminariile Campionatului European 2016.

Acesta va fi primul meci pe care nationala ROMANIEI il va disputa in afara Bucurestiului dupa inaugurarea Arenei Nationale, in 2011.

Incepand de miercuri, FRF a lansat procesul de vanzare online a BILETELOR pentru al cincilea joc al “tricolorilor” in actuala campanie de calificare. BILETELE sunt disponibile pe bilete.ro si bilete.frf.r9, iar suporterii care isi vor achizitiona tichetele in primele zile vor beneficia de o reducere de 15 la suta, oferta fiind una limitata, potrivit FRF.

Citeste si: Nationala Romaniei va sustine pe 7 februarie primul meci amical din 2015. Vezi cu cine

Preturile BILETELOR sunt urmatoarele: Peluza — 20 lei, Tribune — 30-45 lei, VIP 1: 200 lei, VIP 2: 150 lei, Loje — 400/500 lei.

O data cu noul parteneriat al FRF cu bilete.ro, fanii echipei nationale nu vor mai plati comision de procesare. In plus, ei au la dispozitie si varianta de e-tickets, avand posibilitatea de a-si printa BILETELE acasa, fara a fi nevoie de costuri suplimentare pentru transportul lor.

Citeste si: Meciul ROMANIEI cu INSULELE FEROE va avea loc pe stadionul “ILIE OANA” din Ploiesti

FRF adauga, totodata, ca fanii care vor asista la partida de pe stadionul “Ilie Oana” vor avea parte de multe surprize din partea sponsorilor nationalei.

Sursa foto: frf.ro