ROMANIA-INSULELE FEROE: Jucatorii sunt NEMULTUMITI de REACTIA SPECTATORILOR

CLAUDIU KESERU, autorul singurului gol din meciul de duminica dintre ROMANIA si INSULELE FEROE din preliminariile EURO 2016, si-a exprimat bucuria pentru perioada fasta din cariera, dar s-a declarat dezamagit de reactia spectatorilor de pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti.

“Important era sa inscriem si sa nu luam gol. Am indeplinit ambele conditii. Am controlat aceasta partida, cu exceptia ocaziei pe care au avut-o. Trebuia sa aiba si ei o ocazie. Panti si-a facut insa datoria si a aratat ca e portar mare. Feroe si-a aratat calitatea la care noi ne asteptam, dar pe care fanii nu o stiau. Ei au pus mari probleme tuturor echipelor din grupa. La sfarsit am avut impresia ca jucam in deplasare acest meci. Nu cred ca evolutia noastra a fost asa proasta. Tot ce ne-a lipsit a fost golul doi, care ar fi inchis jocul”, a spus CLAUDIU KESERU potrivit stiri.tvr.ro.

Citeste si: ROMANIA-INSULELE FEROE: ANGHEL IORDANESCU spune ca tricolorii au obtinut un SUCCES NECONVINGATOR

Si capitanul Razvan Rat, aflat la a 103-a selectie, si-a exprimat dezamagirea fata de reactia fanilor de pe stadionul “Ilie Oana”.

Citeste si: ROMANIA-INSULELE FEROE 1-0 (1-0) / Nationala a obtinut o VICTORIE CHINUITA

“Am analizat meciurile lor, sa stiti ca Feroe nu mai e echipa de acum zece ani pe care o bateai doar daca intrai pe teren. E o echipa care poate pune probleme oricui. Nu inteleg de ce au fost injurati unii jucatori. Nu cred ca e o atitudine corecta, trebuie uitat de echipele de club atunci cind joaca nationala”, a spus RAZVAN RAT.

Sursa foto: sportnews.ro