ROMANIA-IRLANDA de NORD: Capitanul RAZVAN RAT s-a refacut si este apt de joc

Razvan Rat, capitanul tricolorilor, care era incert pentru meciul cu Irlanda de Nord din cauza unei accidentari la aductori, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca este refacut si va putea evolua in partida contand pentru etapa a patra a grupei F a preliminariilor Euro-2016.

“Nu pot sa stiu acum daca o sa joc 90 de minute, cred ca niciunul dintre jucatori cand intra nu stie asta, insa la momentul acesta sunt bine. Nu mai simt nicio durere la locul accidentat. Totul merge conform planului. Sunt pe drumul cel bun. La momentul asta sunt refacut”, a spus Rat.

CITESTE SI: ROMANIA-IRLANDA DE NORD: Meciul de pe Arena Nationala se va desfasura cu ACOPERISUL INCHIS 

Selectionerul Anghel Iordanescu s-a declarat bucuros de faptul ca Rat va putea evolua. “Am fost preocupat de starea lui Razvan, de accidentarea lui, pentru ca pana acum a avut un program special de antrenament. Ma bucur ca este bine. Era prea mult sa il pierdem si pe capitanul echipei nationale”, a afirmat Iordanescu.

Razvan Rat, care s-a accidentat la echipa sa de club, Paok Salonic, si a avut un program special de pregatire, se antreneaza joi alaturi de ceilalti componenti al nationalei Romaniei.

CITESTE SI: ROMANIA-IRLANDA de NORD: UEFA a anuntat cine va arbitra partida de la Bucuresti 

Partida Romania – Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Sursa foto: sport.ro