ROMANIA-IRLANDA DE NORD: COMANDAMENT la Primaria Capitalei, pentru meciul cu numarul 100 de pe Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, a convocat luni, la sediul municipalitatii, un COMANDAMENT privind organizarea si desfasurarea meciului ROMANIA-IRLANDA DE NORD, care va avea loc vineri, pe Arena Nationala.

La sedinta au fost prezenti reprezentantii autoritatilor implicate in organizarea evenimentului: Federatia Romana de Fotbal, Jandarmeria Romana, Politia Rutiera, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, RATB, ALPAB, precum si directiile de specialitate  din Primaria Capitalei.

In cadrul intalnirii au fost stabilite o serie de masuri concrete pentru desfasurarea in conditii de siguranta a evenimentului.

Citeste si: ROMANIA-IRLANDA de NORD: IORDANESCU a anuntat lotul tricolorilor pentru meciul cu britanicii

Potrivit Jandarmeriei, in ziua meciului, 1.300 de jandarmi, alaturi de politistii locali si reprezentantii ISU, vor asigura desfasurarea in bune conditii a meciului.

In ceea ce priveste organizarea suporterilor pe stadion, Federatia Romana de Fotbal a luat masuri suplimentare de securitate.

Politistii de la Brigada Rutiera vor asigura accesul la intrarile in stadion, traficul in zona fiind restrictionat pentru scurt timp, in functie de necesitati, pe bulevardul Basarabia si in zona Vatra Luminoasa.

Citeste si: ROMANIA-IRLANDA de NORD: Selectionerul IORDANESCU ii considera pe britanici FAVORITI

In ceea ce priveste transportul public, s-a stabilit suplimentarea liniilor de transport in comun care fac legatura intre Centrul Istoric si Arena Nationala. Totodata a fost solicitata prelungirea programului de circulatie a transportului public RATB si Metrorex.

In cadrul sedintei, primarul general al Capitalei a solicitat Directiei Utilitati Publice din cadrul municipalitatii sa se asigure de buna functionare a iluminatului public in zona Arenei Nationale, iar operatorilor le-a cerut sa salubrizeze in mod corespunzator arterele din perimetrul stadionului, atat inainte de eveniment, cat si dupa incheierea acestuia, tinand cont de numarul mare de participanti asteptati pe stadion.

In ceea ce priveste asistenta medicala, aceasta va fi asigurata de Administratia Spitalelor si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, prin cele sapte cabinete medicale aflate in incinta arenei si pe inelele exterioare.

ROMANIA-IRLANDA DE NORD este meciul cu numarul 100 care se joaca pe Arena Nationala.