ROMANIA – IRLANDA DE NORD: Federatia nord-irlandeza a anuntat ca fanii isi pot cumpara bilete

Federatia Nord-Irlandeza de Fotbal a anuntat, vineri, pe site-ul oficial, ca a fost informata de UEFA ca fanii isi pot cumpara bilete in vederea meciului cu Romania, programat la Bucuresti, la 14 noiembrie, in preliminariile Euro-2014. 

“Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA a luat o decizie privind meciul Romania – Ungaria, din 11 octombrie. Astfel, UEFA a informat federatia nord-irlandeza ca nu va exista un impact in cazul fanilor care vor sa asiste la meciul cu Romania din 14 noiembrie. Biletele pentru meci vor fi puse in vanzare online luni, 3 noiembrie, urmand ca federatia sa aiba confirmarea forului roman cu privire la alocarea biletelor”, se arata pe site-ul oficial al federatiei nord-irlandeze.

Citeste si: UEFA a anuntat sanctiunile dupa Romania-Ungaria

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Romania – Ungaria, disputat, la 11 octombrie, in preliminariile Euro-2016, romanii fiind cercetati pentru incidentele din tribune, iar maghiarii pentru rasism. Cazul a fost analizat la 23 octombrie, iar decizia Corpului de Disciplina, Etica si Control al UEFA urmeaza sa fie anuntata oficial vineri.

Citeste si: UEFA: FEDERATIA DIN UNGARIA TREBUIE SA CONTACTEZE FRF PENTRU A SE INTELEGE IN PRIVINTA DESPAGUBIRILOR