ROMANIA-IRLANDA DE NORD: FRF le acorda SUPORTERILOR nord-irlandezi 2.700 de BILETE la meciul de pe Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a acordat 2.700 de BILETE forului de la Belfast pentru SUPORTERII nord-irlandezi care doresc sa asiste din tribunele Arenei Nationale la meciul cu ROMANIA, din preliminariile EURO 2016.

Federatia nord-irlandeza a pus in vanzare tichetele, luni, la pretul de sase lire sterline (34 de lei). Acestea pot fi achizitionate pana vineri, iar fanii le vor ridica de la Bucuresti.

Suporterii romani mai trebuie sa astepte pana vor putea sa-si cumpere BILETE la meciul cu IRLANDA DE NORD, deoarece FRF nu le-a pus inca in vanzare.

Citeste si: ROMANIA – IRLANDA DE NORD: Federatia nord-irlandeza a anuntat ca fanii isi pot cumpara bilete

Un sector al Arenei Nationale va fi gol la partida din 14 noiembrie, conform unei sanctiuni dictate de UEFA dupa intalnirea ROMANIA-UNGARIA.

Nationala IRLANDEI DE NORD a castigat in UNGARIA, cu scorul de 2-1, si in GRECIA, cu 2-0, si a invins INSULELE FEROE pe teren propriu, scor 2-0. Cu noua puncte, IRLANDA DE NORD conduce in clasamentul Grupei F a preliminariilor EURO 2016, ROMANIA fiind pe locul doi, cu sapte puncte.

Citeste si: ROMANIA-IRLANDA DE NORD: Selectionerul Michael O’Neill spune ca echipa sa vine la Bucuresti sa CASTIGE TOTUL

ROMANIA si IRLANDA DE NORD se vor intalni in urmatoarea etapa a grupei, la Bucuresti, in 14 noiembrie, de la ora 21.45.

Sursa foto: prosport.ro