ROMANIA-IRLANDA DE NORD: Peste 4.500 de POLITISTI vor fi MOBILIZATI pentru partida de vineri

Politia Romana a dispus masuri suplimentare pentru desfasurarea in bune conditii a meciului dintre reprezentativele ROMANIEI si IRLANDEI DE NORD, fiind MOBILIZATI peste 4.500 de POLITISTI la nivel national, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Cei 4.517 POLITISTI rutieri, de oridne publica, transporturi si de la alte structuri vor actiona pe traseele de deplasare catre Arena Nationala, in aeroporturi si gari cu 1.530 de autospeciale si 26 de motociclete, pentru mentinerea ordinii publice si protectia suporterilor.

Echipajele vor fi prezente pe traseele de deplasare catre arena sportiva, in zona benzinariilor si a unitatilor de alimentatie publica unde se va viziona partida de fotbal, precum si in zona Aeroportului International Henri Coanda si a Garii de Nord din Bucuresti.

Citeste si: ROMANIA-IRLANDA DE NORD: FRF a INTERZIS orice tip de BANNER la meciul de pe Arena Nationala

Politia Rutiera recomanda conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Pietonilor li se recomanda sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

Citeste si: ROMANIA-IRLANDA DE NORD: Michael O’Neill a adus la Bucuresti un LOT de 23 fotbalisti pentru meciul din preliminariile EURO 2016

Partida ROMANIA-IRLANDA DE NORD, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

Sursa foto: fanatik.ro