ROMANIA-IRLANDA DE NORD: Selectionerul Michael O’Neill spune ca echipa sa vine la Bucuresti sa CASTIGE TOTUL

Selectionerul Irlandei de Nord, Michael O’Neill, a declarat ca echipa sa va merge la Bucuresti ca sa castige meciul cu ROMANIA din preliminariile EURO 2016, precizand ca obiectivul selectionatei pe care o conduce era sa obtina sase puncte in patru meciuri, potrivit Mediafax, care citeaza Belfast Telegraph.

“Vom merge la Bucuresti cu scopul de a CASTIGA TOTUL. In Grecia si in ROMANIA sunt jocuri in care ai numai de castigat. Le-am spus jucatorilor ca daca vom avea sase puncte dupa patru meciuri ar trebui sa fim oarecum multumiti. Jucatorii sunt incantati, dar nu cred ca sunt surprinsi”, a spus O’Neill.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: UEFA deschide o ANCHETA in urma incidentelor petrecute la National Arena

O’Neill, 45 de ani, a devenit primul selectioner care incepe cu trei victorii consecutive o campanie de calificare cu nationala IRLANDEI DE NORD.

Nationala nord-irlandeza a castigat in Ungaria, cu scorul de 2-1, si marti in Grecia, cu 2-0, si a invins Insulele Feroe pe teren propriu, scor 2-0. Cu noua puncte, IRLANDA DE NORD conduce in clasamentul Grupei F, Romania fiind pe locul 2, cu 7 puncte.

Citeste si: EURO 2016: REZULTATELE inregistrate marti seara. Surprize in Germania si Grecia

ROMANIA si IRLANDA DE NORD se vor intalni in urmatoarea etapa a grupei, la Bucuresti, in 14 noiembrie.

Sursa foto: fifa.com