ROMANIA la EURO 2016: RAZVAN BURLEANU REFUZA sa-si dea DEMISIA!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), RAZVAN BURLEANU, a explicat motivul pentru care refuza sa-si dea DEMISIA dupa parcursul dezamagitor de la EURO 2016. BURLEANU sustine ca nu-si reproseaza nimic dupa EURO 2016 si crede ca criticile la adresa sa sunt sustinute de “interese ascunse”.

“Federatia a oferit tot suportul pentru performanta fotbalistilor. Cadrul financiar pentru jucatori si staff, sustinere si apropiere, conditii de pregatire, stabilitate si echilibru. Nu consider ca a lipsit ceva din aceasta zona, asadar, sincer, nu m-am gandit la demisie pentru ca nu am avut de ce sa fac asta”, a spus RAZVAN BURLEANU pentru editia tiparita a cotidianului Libertatea.

CITESTE SI: GICA HAGI S-A DEZLANTUIT! REGELE SOLICITA DEMISIA CONDUCERII FRF

“Valul de critici a fost, in buna masura, intretinut de cei care au interese personale puternice, dar si de unii care nu au curajul sa se uite in oglinda pentru a ne vedea exact cum suntem. Am vazut putine opinii lucide si la fel de putine observatii constructive”, a mai spus RAZVAN BURLEANU.

RAZVAN BURLEANU a mentionat ca si-a oferit o prima de 90 de mii de euro intrucat calificarea la EURO 2016 a fost o mare performanta. “Acest fond de premiere a fost aprobat de Comitetul Executiv in sedinta din 4 iunie si se refera exclusiv la atingerea obiectivului calificarii. Sa nu cadem in populisme ieftine: calificarea dupa un sir lung de esecuri a fost o performanta care trebuie sa ne incurajeze”, a conchis RAZVAN BURLEANU.

CITESTE SI: MIRCEA SANDU IL ATACA DUR PE RAZVAN BURLEANU: SA MA LASE! EL CINE ESTE?

Sursa foto: frf