ROMANIA la EURO 2016: Selectionerul ANGHEL IORDANESCU si-a anuntat PLECAREA

Selectionerul ANGHEL IORDANESCU si-a anuntat, marti dimineata, plecarea de la echipa nationala dupa parcursul dezamagitor de la EURO 2016. Aflat la final de contract, IORDANESCU spune ca este principalul vinovat pentru esecul din Franta, unde nationala a obtinut doar un punct in trei partide, informeaza Pro Tv.

“Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. Le doresc succes celor care vor veni, contractul meu se incheie peste cateva zile. Lucrurile sunt foarte clare”, a spus ANGHEL IORDANESCU. “Eu sunt principalul vinovat. In numele echipei, dar si eu personal vreau sa va spun, imi cer scuze in fata suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din Romania”, a mai spus ANGHEL IORDANESCU, citat de ProTV.

ANGHEL IORDANESCU a lasat si o “portita” pentru o eventuala ramanere la echipa nationala. “Eu stiu bine ce am de facut, contractul se incheie. Decizia apartine insa Comitetului Executiv si domnului Burleanu”, a completat Iordanescu, facand referire la faptul ca FRF are o clauza prin care ii poate prelungi contractul.

CITESTE SI: ROMANIA la EURO 2016: A APARUT PRIMA VARIANTA DE INLOCUITOR A LUI ANGHEL IORDANESCU

Acest lucru are sanse practic nule sa se intample intrucat Razvan Burleanu a precizat ca s-a gandit deja la cateva variante pentru inlocuirea lui ANGHEL IORDANESCU, dar nu a oferit nume, potrivit sursei citate. Printre numele vehiculate pentru inlocuirea lui TATA PUIU sunt neamtul Bruno Labbadia, Mircea Rednic si Laurentiu Reghecampf.

Anghel Iordanescu a preluat echipa nationala in octombrie 2014, i-a calificat pe tricolori la turneul final, dar aici parcursul a fost modest. Acesta a fost ultimul contract din cariera de antrenor a lui Iordanescu. Este insa posibil ca “Tata Puiu” sa continue ca director tehnic in cadrul FRF.

Sursa foto: sport