ROMANIA LA EURO 2016: Tata Puiu se pregateste sa lase acasa un NUME GREU. UPDATE

Azi, la ora 18:00, toti cei 28 de jucatori din lotul largit al ROMANIEI pentru EUROPENELE din FRANTA se vor prezenta in cantonamentul echipei nationale, de la Mogosoaia. Ulterior, selectionerul ii va anunta pe cei 5 jucatori care vor ramane acasa, restul de 23 urmand sa faca deplasarea in HEXAGON.

UPDATE: In aceeasi ordine de idei, Capitanul “tricolorilor”, VLAD CHIRICHES, acuza o problema musculara la coapsa dreapta si va fi supus unor investigatii medicale de urgenta pentru a se stabili daca poate evolua la turneul final, anunta postul de televiziune Dolce SPORT. Sursa citata scrie ca VLAD CHIRICHES va face un RMN in cursul zilei de marti si, in functie de rezultatul acestuia, Iordanescu va stabili lotul de 23.

STIRE INITIALA

Din ultimele informatii prezentate de postul de televiziune Digi Sport, se pare ca, alaturi de Alin Tosca, Adrian Ropotan, Andrei Ivan si Ioan Hora, CLAUDIU KESERU va fi cel de-al cincilea fotbalist lasat acasa. Astfel, Alex Maxim si Alex Chipciu ar urma sa mearga la turneul final al EUROPENELOR din FRANTA.

CLAUDIU KESERU a oferit o scurta declaratie, dupa ce a efectuat vizita medicala la INMS. Atacantul celor de la Ludogoret Razgrad, care, conform ultimelor informatii ar urma sa fie lasat acasa de Anghel Iordanescu, a declarat ca refuza sa ia in calcul acest scenariu.

CITESTE SI: ROMANIA LA EURO 2016: TRICOLORII TESTATI ANTIDOPING DE UEFA IN CANTONAMENTUL DIN ITALIA

“Am rezolvat tot ce era de rezolvat. A fost foarte bine in Italia. Toata lumea a muncit exemplar. Pacat de rezultatul meciului cu Ucraina, dar per ansamblu sunt multe lucruri interesante de retinut. Asteptam sa se definitiveze lotul. Sunt o persoana extrem de optimista si nu vreau sa ma gandesc ca nu voi fi la Euro”, a declarat CLAUDIU KESERU, pentru Digi Sport.

Lotul nationalei ROMANIEI pentru EURO 2016 conform postului de televiziune Digi Sport:

Portari: Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundasi: Cristian Sapunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiriches (SSC Napoli), Valerica Gaman (Astra Giurgiu), Dragos Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moti (Ludogorets), Razvan Rat (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo)

Mijlocasi: Mihai Pintilii (FC Steaua Bucuresti), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Andrei Prepelita (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua Bucuresti), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua Bucuresti), Nicolae Stanciu (FC Steaua Bucuresti), Lucian Sanmartean (Al Ittihad), Alex Maxim (VfB Stuttgart)

Atacanti: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra).

Sursa foto: sport