ROMANIA la EURO 2016: Tricolorii testati antidoping de UEFA in cantonamentul din ITALIA

Mai multi jucatori romani din lotul nationalei deplasat de selectionerul Anghel Iordanescu in cantonamentul din Italia au fost testati antidoping de UEFA, in cadrul unui control efectuat vineri dimineata, incepand cu ora 8, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Sursa citata relateaza ca este vorba despre 10 jucatori din lotul preliminar pentru EURO 2016 – Razvan Rat, Lucian Sanmartean, Ovidiu Hoban, Dragos Grigore, Gabriel Torje, Bogdan Stancu, Alexandru Maxim, Claudiu Keseru, Cosmin Moti si Andrei Prepelita.

CITESTE SI: ROMANIA LA EURO 2016: Un brazlian surpriza in lotul lui Tata Puiu

Au fost, asadar, vizati jucatori care evolueaza in afara tarii, iar ceilalti au fost testati la Mogosoaia, inainte de plecare in cantonament. De asemenea, sursa citata noteaza ca in cantonamentul nationalei era asteptat si fostul mare arbitru italian Pierluigi Colina, care face parte din Comisia de arbitri a UEFA.

Echipa nationala a Romaniei urmeaza sa dispute al doilea meci amical din perioada de pregatire dinainte de EURO 2016, duminica de la ora 20.30, la Torino, impotriva nationalei Ucrainei.

Sursa foto: gsp