ROMANIA la EURO 2016: Ultimele vesti despre TRICOLORII ACCIDENTATI

Selectionerul Anghel Iordanescu a primit cateva vesti excelente despre jucatorii nationalei care acuzau probleme medicale. Toti accidentatii sunt in proces de recuperare si vor putea evolua la Euro 2016.

Fotbalistul care i-a dat cele mai mari emotii “Generalului”, vorbindu-se chiar despre inlocuirea sa, Steliano Filip, nu e accidentat grav si va fi pastrat in lot.

“Ne-am speriat un pic la antrenament. L-am vazut cazand, dar nu dupa un contact cu un adversar, ci l-a lovit o minge cand tinea piciorul in aer. E o accidentare stupida, a tinut glezna moale. A fost la spital si a facut o radiografie. Nu e o fractura, sau ceva care sa ne sperie. Nu are piciorul umflat si dupa o zi-doua de pauza poate reveni la antrenament. Cu un bandaj sau infiltratie ar putea chiar evolua. Nu s-a pus problema sa se renunte la el”, a declarat Andrei Vochin, consilier al presedintelui FRF, la postul de televiziune Dolce Sport.

CITESTE SI: ROMANIA LA EURO 2016: FLORIN ANDONE SI-A FRACTURAT UN DEGET DE LA MANA DAR POATE JUCA

Un alt jucator cu probleme, Florin Andone, a marturisit el de aceasta data ca este gata sa joace inca din primul meci.

“Ma simt foarte bine, nu am absolut nicio problema. Bandajul este pentru a ma proteja, sa nu fie ceva mai grav. Sunt apt suta la suta, am facut deja trei antrenamente, m-am simtit foarte bine. Sunt la dispozitia domnului antrenor. De abia astept ziua de vineri, sa inceapa meciul si sa fiu si acolo sa vedem daca va merge totul bine”, a declarat Andone intr-un interviu acordat FRF.

Varful celor de la Cordoba s-a accidentat in amicalul cu Georgia, atunci cand a si parasit terenul de joc acuzand dureri la mana. In fine, capitanul Vlad Chiriches a trecut si el peste problemele de sanatate si se antreneaza normal, cu restul coechipielor.

Nationala Romaniei va debuta la Euro 2016 chiar vineri seara, in fata Frantei, in deschiderea Campionatului European.

Sursa foto: sport