ROMANIA lui IOHANNIS. Cum vede VIITORUL PREZIDENTIABILUL PNL

KLAUS IOHANNIS si-a stabilit, deja, tintele personale legate de ROMANIA. Daca va ajunge presedintele tarii, LIDERUL PNL vrea o ROMANIE asa cum cetatenii ei vad, de ani buni, in lumea occidentala.

KLAUS IOHANNIS a expus seria de dorinte legate de viitorul Romaniei, o tara pe care ar putea sa o conduca din toamna.

Citeste si: ALINA GORGHIU si-a spus parerea despre situatia de INCOMPATIBILITATE a lui IOHANNIS

“Imi doresc o tara in care, atunci cand vine vorba de justitie, culoarea politica sa nu aiba importanta, o tara in care lupta impotriva coruptiei sa nu reprezinte doar tema de campanie electorala, in care sa nu se caute doar scaparile legii, lacunele legislative, ci sa respectam cu adevarat legea. Noi, dreapta unita, ne plasam, in mod neconditionat, de partea statului de drept.

 Imi doresc ca Romania sa fie un partener care sa discute la nivel de egalitate cu toate statele europene. Imi doresc o Romanie in care proprietatea sa fie garantata, statul de drept sa fie functional, in care libertatea economica, initiativa privata si competitia sa fie promovate, iar potentialul de resurse materiale al tarii sa fie protejat”, a notat PREZIDENTIABILUL PNL pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: ILIE SARBU, acuze grave la adresa ALIANTEI CRESTIN LIBERALE

Primarul Sibiul transmite si un semnal de alarma clasei politice din Romania, care ar trebui sa renunte la scandaluri, pentru a reprezenta cu succes interesul cetateanului.

“S-a spus adesea ca traim intr-o tara in care interesul pentru spectacol este mai mare decat interesul pentru normalitate. Nu cred ca este adevarat. Politica trebuie sa produca rezultate, nu un spectacol steril. Pe cetateanul simplu sunt convins ca il intereseaza siguranta, ordinea, performanta in administratie, invatamant sau sanatate”, a mai scris IOHANNIS.