ROMANIA-MOLDOVA 2-1 (1-1) / TRICOLORII i-au batut amical pe fratii de peste Prut

Selectionata divizionara a ROMANIEI a invins cu scorul de 2-1 (1-1) nationala REPUBLICII MOLDOVA, prin golurile lui ADRIAN POPA (21) si VALENTIN LAZAR (87), respectiv CATALIN CARP (9), sambata, intr-un meci de pregatire disputat in ANTALYA.

In ultimul meci din acest stagiu de pregatire, echipa antrenata de ANGHEL IORDANESCU a avut o evolutie mai buna decat in precedentele jocuri, 0-0 cu BULGARIA si 1-0 cu modesta SIONI BOLNISI (Georgia).

CITESTE SIROMANIA-BULGARIA, 0-0 (0-0), LIVE TEXT / MECIUL AMICAL s-a terminat la EGALITATE 

Selectionara divizionara a ROMANIEI s-a impus pe merit sambata, desi a inceput slab meciul, CATALIN CARP, jucatorul lui CFR Cluj, deschizand scorul in minutul 9. Dupa cateva minute, elevii lui ANGHEL IORDANESCU au preluat initiativa, iar ADRIAN POPA a egalat in minutul 21, dupa un contraatac la care au mai participat Keseru si Rusescu.

A urmat o dubla ocazie a lui Prepelita si Vatajelu (23), dupa care au fost aproape de gol Rusescu (33), Pintilii (40) si Keseru (45). De la adversari a fost periculos Erhan (44). Repriza a doua a fost mai putin spectaculoasa, poate pe fondul oboselii unor jucatori, si nu a fost consemnata nicio ocazie clara pana in minutul 68, cand a ratat Keseru. Un minut mai tarziu, adversarii au avut o bara, prin Leuca.

CITESTE SI: Reprezentativa divizionara a Romaniei a invins echipa Sioni Bolnisi cu 1-0, intr-un meci amical 

ROMANIA a fost superioara si si-a mai creat ocazii, iar VALENTIN LAZAR a adus victoria in minutul 87 cu un sut-centrare, la care portarul Calancea a gresit.

ROMANIA – MOLDOVA 2-1 (1-0)

ROMANIA: Lung jr — Manea, Papp, Muth, Vatajelu — Prepelita (Anton, 74), Pintilii — A. Popa, Rusescu (Roman, 74), Bumba (V. Lazar 66) — Keseru (Budescu, 90).

MOLDOVA: Calancea — Burghiu, Racu, Jardan, Erhan — Cojocari, Carp, Posmac, Rata — Boghiu, Dedov.

Sursa foto: sport.ro