ROMANIA, pe locul trei intr-un TOP al celor mai CAUTATE destinatii de vacanta pentru britanici

Numarul turistilor care solicita ca destinatii de vacanta ROMANIA, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ucraina, Albania si Estonia a inregistrat cresteri semnificative in primele trei luni ale anului 2014, relateaza miercuri site-ul traveldailynews.com, preluand date furnizate recent de cel mai important site britanic de vacante, potrivit Agerpres.

Mai multi turisti ca oricand isi aleg Europa de Est ca destinatie de vacanta, sustin cele mai recente statistici publicate de site-ul holidaylettings.co.uk.

Citeste si: Un CARTIER DIN BUCURESTI, pe locul patru intr-un TOP al celor mai URATE destinatii de vacanta

Potrivit sursei citate, topul celor zece tari europene in cazul carora se constata cea mai mare crestere a cererii de vacante in acest an include sapte tari din Europa de Est — ROMANIA, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ucraina, Albania si Estonia, in cazul carora s-a constat o crestere semnificativa a numarului de cereri. 

Kate Stinchcombe-Gillies, purtatoarea de cuvant a Holiday Settings, a declarat ca cererea ar putea creste si mai mult pe masura ce cursele aeriene directe catre aceste zone se vor inmulti, iar turistii devin tot mai constienti de posibilitatile pe care le ofera aceste locuri de vacanta mai putin traditionale.

Citeste si: PRINTUL CHARLES al Marii Britanii viziteaza din nou Romania. UPDATE

“Multe tari din Europa de Est au peisaje uimitoare si orase frumoase, istorice, din ce in ce cosmopolite”, a adaugat aceasta.

Primele zece tari in cazul carora s-a constat cea mai mare crestere a numarului de cereri in acest an sunt Olanda, Germania, ROMANIA, Suedia, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Albania, Estonia si Ucraina.

Sursa foto: unimedia.info