Romania, promovata in strainatate prin aplicatia Rando

Romania va fi promovata in randul strainilor prin aplicatia pentru telefoanele inteligente Rando, care trimite instantanee in mod complet aleator la un alt utilizator dintr-o alta tara si care este daja foarte populara printre tineri.

Campania „Picture Romania” urmareste cresterea potentialului turistic al tarii. “Campania «Picture Romania» trimite in intreaga lume experientele personale ale utilizatorilor, prezinta Romania reala, Romania celor care traiesc aici, Romania de care esti mandru, fara sa apelezi la imagini prefabricate”, afirma initiatorii campaniei.

Citeste si: Manastirea Dragomirna, printre castigatorii din 2014 ai premiilor UE pentru patrimoniu cultural

Tot ce trebuie facut este ca utilizatorul sa foloseasca Rando avand in cadru un bilet pe care scrie “cometoromania.net” –  site-ul de unde cei care primesc mesajul pot afla tot felul de informatii despre tara noastra si isi pot organiza excursia in Romania. Aplicatia Rando poate fi descarcata gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store si instalata pe orice telefon mobil dotat cu sistem de operare iOS, Android sau Windows.

Potrivit initiatorilor campaniei, nu numai potentialii turisti straini vor beneficia de aceasta, ci toti participantii care trimit poze prin Rando. Acestia pot castiga o excursie pentru a descoperi Semeringul Banatean, unul dintre cele mai frumoase si putin cunoscute obiective turistice.

“Picture Romania” este o campanie conceputa de Ogilvy&Mather Romania si dezvoltata impreuna cu Romania’s Friends.