Romania PROTESTEAZA, iar Victor Ponta tine CUVANTARE la Palatul Parlamentului de refacere a USL

Premierul Victor Ponta a sustinut un discurs la Palatul Parlamentului, vineri seara, cu prilejul refacerii Uniunii Social Liberale (USL) in vreme ce in marile orase din tara mii de oameni au iesit in strada pentru a protesta pentru alegeri democratice, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora.

In timp ce Victor Ponta era aplaudat cu frenezie de colegii sai din sala, mii de oameni se adunau in strada in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu sau Craiova. Ora la care si-a inceput discursul candidatul PSD a coincis cu declansarea mitingurilor din marile orase din tara, scrie si hotnews.ro.

Discursul lui Victor Viorel Ponta a fost transmis de toate televiziunile de stiri, o parte dintre acestea intrerupand imaginile de la mitinguri pentru a transmite declaratiile.

B1 tv, Realitatea TV si Digi 24 au inceput sa relateze pe larg protestele din principalele orase din Romania, dupa ce Ponta si Basescu si-au terminat discursurile, in timp ce Antena 3 si Romania TV nu au pomenit nimic despre acest lucru, mai noteaza sursa citata.

Citeste si: Romania a iesit in strada! La Bucuresti sute de oameni scandeaza “Timisoara, Timisoara”! VIDEO