Romania se dezmorteste: Doua drumuri nationale au fost redeschise

Disparitia ninsorilor abundente si a viscolului face deja posibila deblocarea anumitor drumuri nationale. Reprezentantii CNADR, au reusit, in ultima ora, sa redeschida traficul rutier pe doua drumuri nationale, care erau sub zapada de trei zile.

 Astfel, DN 2A Constanta – Harsova a fost redeschis joi seara traficului rutier, iar pe drumurile din judet se poate circula, insa cu dificultate, in conditii de iarna.

De asemenea, incepand cu ora 23:00, a fost luata masura deschiderii traficului rutier, in ambele sensuri, pe DN 3A intre localitatile Lehliu Gara si Drajna, anunta Centrul INFOTRAFIC din cadrul Politiei Romane.

In alta ordine de idei, in judetul Constanta, o femeie a fost salvata de reprezentantii Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri. In urma unui apel primit la 112, acestia s-au deplasat cu auto senilata din dotare, care se afla la punctul de lucru din localitatea Baneasa, in localitatea Almalau, pentru a prelua tanara care nascuse la domiciliu. Atat femeia, cat si nou-nascutul au fost dusi la Centrul de Primiri Urgente din Baneasa.

Citeste si: Trafic reluat pe autostrada A3