ROMANIA si ITALIA vor juca un AMICAL la nivelul echipelor de TINERET

Nationalele UNDER 21 ale ROMANIEI si ITALIEI se vor intalni intr-un MECI AMICAL care va avea loc in data de 13 august, ora si locul de disputare ale jocului urmand a fi stabilite ulterior, se arata intr-un anunt postat pe site-ul OFICIAL al Fedratiei Romane de Fotbal (FRF).

Aceasta PARTIDA AMICALA va reprezenta un ultim TEST inaintea partidelor pe care echipa nationala de tineret le va disputa in grupa a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European ”Under 21”, editia 2013-2015: cu Muntenegru, 4 septembrie, si Germania, 9 septembrie. 

Citeste si: STEAUA – REAL MADRID, un AMICAL de LUX pentru gruparea ros-albastra 

”MECIUL AMICAL cu ITALIA este important pentru ca intalnim o echipa foarte puternica si titrata, care practica un fotbal bun. Aveam nevoie de un AMICAL tare in luna august, inainte de ”DUBLA” dificila cu Muntenegru si Germania din septembrie. Vreau sa mai perfectam un JOC AMICAL la finalul lunii mai sau inceputul lunii iunie”, a spus BOGDAN STELEA, selectionerul reprezentativei UNDER 21, pentru site-ul official al Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Citeste si: FRF a realizat un profit dublu fata de cat a cheltuit pentru meciul cu Argentina ! Vezi ce suma a obtinut Federatia 

Sursa foto: theguardian.com