Romania – Slovacia, scor 1-1. Doar o remiza inainte de dubla cu Ungaria si Turcia

victor_piturca_nationala_romania_slovacia

Meciul amical Romania – Slovacia s-a incheiat cu scorul de 1-1, fiind ultimul test inainte de dubla cu Ungaria si Turcia din septembrie. In partida disputata pe Arena Nationala a deschis scorul Bogdan Stancu, cu un minut inainte de pauza, iar in minutul 56 a egalat Sestak din centrarea lui Weiss.

Finalul de meci nu a adus ocazii importante, astfel ca partida Romania – Slovacia s-a incheiat cu scorul de 1-1.

Final de meci, Romania si Slovacia termina la egalitate, scor 1-1.

Min. 90: Nationala noastra s-a retras in defensiva iar publicul nemultumit a inceput sa huiduie si sa strige: “Demisia, demisia!”.

Marica a primit o lovitura puternica si sunt slabe sanse sa mai poata continua.

Min.76: Inca o schimbare in nationala Romaniei. Marica intra in locul lui Tanase.

Min.73: Durica primeste cartonas galben. S-a anuntat oficial ca in tribunele National Arena se afla 6.738 de spectatori.

Min.71: Constantin Nica debuteaza la echipa nationala, in locul lui Matel.

Min.62: Schimbare la nationala Romaniei. Intra Banel Nicolita, iese Torje.

Min. 56: Gol Slovacia. Sestak reuseste sa inscrie din centrarea lui Weiss, se restabileste egalitatea pe tabela de marcaj, scor 1-1.

A inceput repriza a doua. Trei schimbari au fost facute la pauza in echipa selectionerului Victor Piturca, iar doua la nationala Slovaciei. Au fost inlocuiti cei care aveau cartonas galben.

Este pauza pe National Arena. Romania – Slovacia, scor 1-0.

Min.44:GOOOL Romania! Bogdan Stancu reuseste sa deschida scorul cu un minut inainte de pauza. Fostul varf al Stelei a punctat cu o lovitura de cap in urma unei centrari venite de la Torje de pe partea dreapta a atacului nostru. Romania – Slovacia, scor 1-0.

Min.41 Cartonas galben pentru Cisovski.

Min.34. Kona primeste cartonas galben.

Min.27. Tricolorii au inceput sa controleze jocul cu autoritate, oaspetii reusind din ce in mai rar sa treaca de jumatatea terenului.

Min.24. O noua lovitura de colt pentru tricolori la o faza creata de Maxim. Probleme pentru poarta oaspetilor, mai intai Bogdan Stancu si apoi Valerica Gaman amenintand buturile adverse.

Min.22. Gol anulat selectionatei noastre. Faza prelungita de atac a tricolorilor finalizata printr-o centrare a lui Lazar catre Torje, fostul dinamovist reia in plasa cu o lovitura de cap insa dintr-o pozitie clara de ofsaid.

Min.16. Evolutie sub asteptari a Romaniei. Ai nostri nu reusesc sa puna sub presiune formatia oaspete.

Min.12. Slovacii nu au venit la Bucuresti din postura de victime sigure reusind un vizibil echilibru la capitolul posesie.

Min.8. Lovitura de colt pentru elevii lui Piturca, ramasa insa fara rezultat.

Min.6. Bogdan Stancu semneaza cea mai mare ocazie de gol a Romaniei, din acest debut de intalnire. Sut in forta de la 25 de metri insa balonul trece la 1 metru de poarta lui Mucha.

Min.2. Prima mare ocazie de gol apartine oaspetilor. Sestak patrunde pe partea dreapta pana in interiorul careului de 16 metri insa sutul sau, bine plasat, loveste stalpul portii lui Tatarusanu.

Min.1. Lovitura de incepere a apartinut tricolorilor.

Desi nu este o echipa de temut, sa nu uitam ca Slovacia a fost prezenta la ultimul turneu final al CM din 2010, fiind dealtfel o trupa des intalnita de-a lungul istoriei partidelor jucate de nationala noastra.

Echipele de start:

ROMANIA – Tatarusanu – Matel, Gaman, Chiriches, Latovlevici, Lazar, Hoban – Torje, Maxim, Tanase – Stancu
Rezerve: Lobont, Pintilii, Grozav, Marica, Neagu, Goian, Nicolita, Alexe, Grigore, Nica, Lung jr

SLOVACIA: Mucha – Pekarik, Durica, Cisovsky, Breznanik – Kona, Kucka – Sestak, Hamsik, Weiss – Jakubko
Rezerve: Kuciak, Jozef Piacek, David Depetris, Adam Nemec, Kornel Salata, Robert Mak, Samuel Stefanik, Viktor Pecovski, Matus Kozacik

Arbitri: Neil Doyle, Wayne McDonnell, Ciaran Delaney (Irlanda)

Meciul amical Romania – Slovacia se va disputa miercuri seara, de la ora 21.00, pe Arena Nationala. Echipa nationala a Romaniei da ultimul test inaintea meciurilor cu Ungaria si Turcia din septembrie. Mondo News va transmite in format Live Text cele mai importante aspecte de la meci.

Din lotul echipei nationale care va evolua in aceasta seara nu fac parte Mutu si Bourceanu. Selectionerul Victor Piturca va pastra sistemul 4-2-3-1 si ii va titulariza in atac pe Grozav si Stancu. Titular va fi si Iasmin Latovlevici.

Meciul Romania – Slovacia va fi transmis de postul Antena 1, in tribunele National Arena fiind asteptati circa 7.000 de spectatori.

Echipele probabile Romania – Slovacia: 

Romania: Tatarusanu – Matel, Goian, Chiriches, Latovlevici – Lazar, Pintilii – Nicolita, Grozav, Tanase – Stancu

Slovacia: Mucha – Hubocan, Durica, Cisovsky, Svento – Kucka, Kona – Mak, Hamsik, Weiss – Sestak

Peste 200 de politisti se vor afla la partida Romania – Slovacia

Peste 200 de politisti vor actiona, miercuri, pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia desfasurarii, pe Arena Nationala, a meciului de fotbal dintre echipele Romaniei si Slovaciei, precizeaza Politia Capitalei.

“Politistii bucuresteni vor organiza si intensifica actiunile de patrulare in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, urmand a lua masuri de prevenire a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostarilor de persoane, furturilor din posete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto. Totodata, politistii Capitalei vor accentua activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor savarsite cu violenta si a faptelor de natura sa impiedice desfasurarea normala a acestui eveniment”.

“Politistii vor actiona, atat pentru mentinerea ordinii publice in proximitatea stadionului, cat si in alte zone de interes operativ, asigurand, totodata, accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau deviata circulatia rutiera”.

Foto: dolce-sport.ro