Romania, sub ZAPADA: Traficul rutier, deviat de DN 79, din cauza unui accident

COD PORTOCALIU DE NINSORI: Mijloacele de interventie din opt judete, suplimentate

Traficul rutier este deviat , la aceasta ora, pe D.N. 79 Arad – Oradea, din cauza unu accident de circulatie. Din fericire, nu exista victime.

Devierea traficului in zona se face dupa cum urmeaza, anunta Centrul INFOTRAFIC din cadrul Politiei Romane:

 pe sensul de deplasare Oradea – Salonta se aplica deviere pentru toate categoriile de autovehicule, la iesirea din municipiul Oradea (judetul Bihor), pe D.J. 797 spre localitatile bihorene Sintandrei, Toboliu, Berechiu, Cefa si Inand, unde se iese pe D.N. 79;

 pe sensul de deplasare Salonta – Oradea se aplica deviere pentru toate categoriile de autovehicule, din localitatea Inand (judetul Bihor) catre localitatile Cefa, Berechiu, Toboliu, Sintandrei si municipiul Oradea, unde se reintra pe D.N. 79.

Citeste si: Pericol de EXPLOZIE! Un autotren plin cu acetona s-a rasturnat intre Oradea si Salonta

Din primele informatii primite de Politia Romana reiese ca, in accident este implicata o autocisterna destinata transportului substantelor periculoase, care s-a rasturnat in afara partii carosabile, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum (carosabil acoperit cu mazga).

La fata locului se afla politia rutiera competenta teritorial, impreuna cu alte autoritati, care actioneaza pentru limitarea dezastrelor, preintampinarea producerii unor situatii mai grave si repunerea in trafic a autocisternei.

Masurile de deviere si de restrictionare a traficului opereaza pe timpul desfasurarii procedurilor menite a restabili situatia la starea de dinaintea savarsirii accidentului de circulatie.