România – Suedia: Cosmin Contra are un mare motiv de îngrijorare înaintea amicalului cu nordicii

Selecționerul Cosmin Contra are un motiv de îngrijorare înaintea partidei amicale dintre România și Suedia. Cele două naționale se întâlnesc, marți seară, într-un meci test ce va avea loc pe noul stadion din Craiova.

Cosmin Contra este îngrijorat de starea groaznică a gazonului de pe stadionul “Ion Oblemenco”. “Suntem dezavantajați un pic de starea terenului. Mâine trecem de la un gazon impecabil din Israel, la un gazon care ne va pune în dificultate”, a declarat Cosmin Contra în conferința de presă de luni.

“Gazonul se va rupe încă de la încălzire, din ce am vorbit cu jucătorii de la Craiova”, a completat acesta. În ceea ce privește jocul cu nordicii, “Guriță” a declarat: “Va fi un meci destul de greu, cu o echipă de Mondiale, care a eliminat Italia. Vom întâlni o echipă foarte bine organizată, nordică, puternică din punct de vedere fizic, cu un joc bine definit”.

Partida amicală dintre selecționatele României și Suediei se va disputa, marți seară de la ora 21.30, și va fi transmisă de Pro Tv.

Sursă foto: frf