Romania trebuia sa piarda meciul de la Atena la masa verde. Citeste despre eroarea incredibila a staff-ului tehnic

Echipa nationala a Romaniei ar fi trebuit sa piarda la masa verde, scor 0-3, primul meci din barajul cu Grecia, pentru calificarea la Cupa Mondiala care va avea loc anul viitor in Brazilia. Motivul este unul incredibil, eroarea facuta de Victor Piturca si staff-ul sau tehnic fiind una impardonabila.

Presa din Grecia a dezvaluit, joi, ca staff-ul nationalei noastre a comis o eroare incredibila la meciul de la Pireu, cand pe foaia de joc a trecut doar doi portari, in timp ce regulamentul FIFA solicita sa fie minim 3.

Oficialii Federatiei de la Atena sustin ca stiau de aceasta eroare, dar ca n-au vrut sa se califice la Cupa Mondiala dupa o victorie la masa verde. “Ne-am dorit sa obtinem calificarea pe teren, nu pe hartie”, afirma directorul tehnic Takis Fyssas.

Eroarea facuta de selectionerul Victor Piturca si colaboratorii sai este impardonabila in conditiile in care in lotul tricolorilor se aflau 3 portari, insa stelistul Ciprian Tatarusanu n-a luat loc pe banca, ci a fost trimis in tribune. In plus, Silviu Lung Jr. n-a facut deplasarea in Grecia, iar Piturca i-a avut la dispozitie doar pe Bogdan Lobont, care a aparat la Pireu, si Costel Pantilimon.

Sursa foto: realitatea.net