ROMANIA U-17 s-a CALIFICAT la TURNEUL de ELITA

Echipa nationala sub 17 ani a Romaniei, pregatita de Florin Raducioiu, a acces la Turul de Elita pentru calificarea la Campionatul European ce va fi gazduit de Bulgaria, in perioada 6-22 mai 2015, informeaza uefa.com.

In ultimul meci al Grupei a 12-a, Romania a invins cu scorul de 1-0 reprezentativa Andorrei, gazda turneului de calificare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Coman, din penalti, in minutul 55.

CITESTE SI: DINAMO KIEV-STEAUA: UEFA a stabilit brigada de arbitri care va conduce meciul din Ucraina 

Selectionerul Florin Raducioiu a folosit urmatoarea formula de echipa: Poiana – Motreanu, Ghita, Harald, Szabolcs – Costache, Tanase – Mihalcea (Carnat ’41), Hagi (Oaida ’41), Ciobanu (Gisa ’60) – Coman.

Romania a incheiat grupa de calificare pe pozitia a doua, dupa Cehia, care a castigat toate meciurile din grupa. Rezultatele Romaniei inregistrate la turneul din Andorra au fost 1-2 cu Cehia, 6-1 cu Danemarca si 1-0 cu Andorra.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: Peste 30.000 de bilete s-au vandut pentru meciul de pe National Arena

Turul de Elita va avea loc in primavara anului 2015. La turneul final vor accede castigatoarele celor opt grupe plus sapte dintre echipele cu cea mai buna linie de clasament dintre ocupantele locului doi.

Sursa foto: sport.ro