România U21-Danemarca U21. Victoria tricolorilor este similară cu calificarea

Preliminarii Euro U21. România U21 va disputa, marți seară cu începere de la ora 20.30, ultimul și cel mai important meci din această campanie de calificare la turneul final al Euro U21 care va fi găzduit, anul viitor, de Ungaria și Slovenia.

România U21 are nevoie de o victorie împotriva Danemarcei U21, cele trei puncte reprezentând garantul calificării directe la turneul final. Meciul se va disputa pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești și va fi transmis în direct la Pro Tv. Victoria le-ar asigura tricolorilor prezența printre cele mai bune 5 echipe clasate pe locul 2 din cele 9 grupe.

România U21 – Danemarca U21(echipe probabile):

România U21: A. Vlad – Haruț, Pașcanu, R. Grigore, Boboc – Moruțan, Marin, Olaru – Mățan, Costache, I. Hagi. Selecționer: Adrian Mutu.

Danemarca U21: Christensen – Japhet, V. Nelsson, Bech, Klitten – Madsen, K. Andersen, Nartey – N. Laursen, Jakobsen, V. Jensen. Selecționer: Albert Cap.

Arbitru: Georgi Vadacikoria. Asistenți: David Cigoghidze, Giorgi Elikașvili (toți din Georgi).

Clasament:

  1. Danemarca, 25 de puncte (9 meciuri)
  2. România 19 (9)
  3. Ucraina 13 (9)
  4. Finlanda 10 (9)
  5. Irlanda de Nord 9 (9)
  6. Malta 1 (9).

Meciuri de jucat în grupa României:

17 noiembrie 2020:

Ucraina – Irlanda de Nord

România – Danemarca

Malta – Finlanda.

La turneul final se califică primele clasate din fiecare grupă şi cele mai bune cinci echipe de pe locul al doilea în cele nouă grupe. România are nevoie de victorie cu Danemarca pentru a fi sigură că se va număra printre cele mai bune naționale de pe locul 2.

Sursa foto: uefa