ROMANIA-UNGARIA: CIPRIAN MARICA a devenit indisponibil si pentru meciul cu FINLANDA

Ciprian Marica a parasit Centrul de Fotbal Mogosoaia din cauza unor probleme medicale, el urmand sa fie operat in Germania si astfel nu va evolua in partida cu Finlanda, din 14 octombrie, din preliminariile Euro-2014, informeaza frf.ro.

“Leziunea lui Ciprian la fascia plantara l-a facut indisponibil pentru partida cu Finlanda. Aceasta leziune, anterioara convocarii lui si cauzata de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a impiedicat astazi sa duca la bun sfarsit o sedinta intreaga de antrenament. Urmeaza ca in zilele urmatoare Ciprian sa se opereze in Germania”, a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei nationale a Romaniei. Staff-ul condus de Victor Piturca a decis sa nu efectueze nicio modificare in lotul “tricolorilor”, care numara acum 23 de jucatori.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: CIPRIAN MARICA le-a transmis un mesaj SUPORTERILOR

Prima reprezentativa a Romaniei intalneste, sambata, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, selectionata Ungariei, si in 14 octombrie, de la ora 21.45, la Helsinki, echipa nationala a Finlandei, in cadrul Grupei F a preliminariilor Euro-2016. Marica era suspendat pentru meciul cu Ungaria in urma cartonasului rosu primit in meciul anterior, din Grecia.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: Scotianul WILLIAM COLLUM va arbitra partida de pe Arena Nationala 

Romania intalneste, sambata, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016 care va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT, pe MONDO NEWS. 

Sursa foto: sport.ro