ROMANIA-UNGARIA: CIPRIAN MARICA le-a transmis un mesaj SUPORTERILOR

ciprian_marica

ROMANIA-UNGARIA. Ciprian Marica, suspendat pentru meciul Romania – Ungaria (n.red. atacantul a vazut cartonasul rosu in partida cu Grecia), face apel la spectatorii romani care vor fi prezenti, sambata, la Arena Nationala, sa-i incurajeze pe coechipierii sai de la echipa nationala si sa-i trateze cu respect pe adversari.

ROMANIA-UNGARIA. “Sunt inca in perioada de tratament, dar am ales sa ma refac alaturi de coechipierii mei, in cantonament la Mogosoaia. Mi-e mai bine asa. Chiar daca nu pot sa joc impotriva Ungariei, particip si eu la pregatirea unui meci atat de important, traiesc si eu alaturi de baieti emotii si concentrare. As fi intrat pe teren cu orice risc daca nu eram suspendat. Sunt incantat ca exista interes maxim, ca s-au vandut toate biletele.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: 11 galerii si-au anuntat prezenta la meci. Cum vor fi repartizate in tribune 

ROMANIA-UNGARIA. Trebuie insa sa fim foarte atenti. Fac un apel la toti cei care vor veni la stadion: este un meci extrem de important, dar la fel sunt si cele care vor veni. Avem nevoie de sprijinul vostru pe intreaga campanie de calificare, ar fi pacat sa ne punem singuri piedici. Sa-i incurajam impreuna cu tot sufletul pe tricolori si sa-i tratam cu respect pe adversari. Sa-i invingem si pe cei care abia asteapta sa primim sanctiuni. Stiti bine ca suntem monitorizati cu atentie, sa nu ne facem singuri rau! Sambata seara toti jucam cu tricolorul pe piept! Hai Romania!”, a scris jucatorul echipei Konyaspor, pe contul sau de Facebook.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: Scotianul WILLIAM COLLUM va arbitra partida de pe Arena Nationala 

ROMANIA-UNGARIA. Prima reprezentativa a Romaniei intalneste, sambata, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, selectionata Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016 care va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT, pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro