ROMANIA-UNGARIA: Delegatia maghiara a ajuns la Bucuresti

Echipa nationala a UNGARIEI a ajuns, vineri la pranz, in Romania. Selectionerul Pal Dardai va sustine o conferinta de presa in aceasta dupa amiaza de la ora 16.30, antrenamentul oficial al adversarei tricolorilor fiind programat in jurul orei 17.30 la stadionul National Arena.

Din lotul nationalei maghiare face parte si atacantul Adam Szalai (foto), acesta revenind la nationala din tara vecina dupa ce, in perioada in care echipa era antrenata de Atilla Pinter el a refuzat sa dea curs convocarilor. In schimb  Korcsmár Zsolt si Stieber Zoltán rateaza meciul cu Romania, a anuntat selectionerul Dardai, la plecarea spre Bucuresti. Korcsmar era vazut ca titular inaintea acestui meci.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA. Federatia maghiara le reaminteste suporterilor unguri ca meciul de la Bucuresti este un EVENIMENT SPORTIV, nu un RAZBOI 

Selectionerul interimar Pal Dardai va avea intalnirea cu jurnalistii la sala de conferinte a stadionului National Arena.  Oaspetii din Ungaria si-au stabilit cartierul general la hotelul Mariott din Capitala.

Romania intalneste, sambata, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016 care va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT, pe MONDO NEWS. 

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: Antrenorul Pal Dardai a anuntat LOTUL MAGHIARILOR 

Sursa foto: sptfm.ro