ROMANIA-UNGARIA: LADISLAU BOLONI critica DUR noul IMN al nationalei

ROMANIA-UNGARIA. LADISLAU BOLONI, fostul mare international roman si fost selectioner al tricolorilor, a criticat in termeni extrem de duri noul IMN al nationalei compus de formatia rock IRIS

Ladislau Boloni a vorbit intr-un interviu acordat celor de la Adevarul despre partida Romaniei cu Ungaria, meci din preliminariile CE 2016. “Daca vor fi incidente, atunci vinovati vor fi bozgorii care trebuie sa iasa din tara”, a precizat Boloni.

CITESTE SI: Ladislau Boloni, ofertat de Federatia Maghiara de Fotbal 

Antrenorul a comentat si pe marginea noului imn al nationalei Romaniei: “N-am auzit de Iris, dar poate ca e vina mea.  Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sarac din punct de vedere intelectual. L-as trimite in Anglia ca sa asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred ca si in Africa ar putea gasi imnuri mai inspirate decat cel al nationalei Romaniei”.

“Nu ma intereseaza cine l-a compus. As fi avut aceeasi parere si daca imnul era conceput de Beatles. N-am auzit de Iris, dar poate ca vina e a mea, ca sunt plecat de multi ani din Romania si, oricum, ascult Leonard Cohen. Eu cred ca cei de la Iris au vrut sa se afirme cu orice pret. Dar problema nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tampiti sunt peste tot, si in Romania, si in Ungaria, si in Germania, si in Zambia. Dar de ce trebuie sa dominte ura si prostia in secolul 21?” a mai spus Ladislau Boloni. 

CITESTE SI: FEDERATIA ROMANA de FOTBAL a lansat noul IMN al nationalei. VIDEO 

Ladislau Boloni a comentat sip e marginea unor eventuale incidente care vor avea loc in timpul partidei de sambata seara. “Daca vor fi incidente, atunci vinovati o sa fie bozgorii care trebuie sa iasa din tara”, a conchis Boloni.

Prima reprezentativa a Romaniei intalneste, sambata, cu incepere de la ora 19.00, pe Arena Nationala din Capitala, selectionata Ungariei, intr-o partida contand pentru grupa F a preliminariilor Euro-2016. Meciul va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro