ROMANIA – UNGARIA. Oprescu il va invita pe Mircea Sandu la meciul cu Ungaria, dupa ce acesta nu a fost invitat de conducerea FRF

ROMANIA – UNGARIA: Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi seara, ca il va invita pe Mircea Sandu la meciul cu Ungaria, dupa ce acesta nu a fost invitat de actuala conducere a FRF. “Maine dimineata o sa repar eu, nu se poate asa ceva. Este probabil o uitare care ne acopera pe toti, dar nu si pe cei care au contribuit efectiv, iar sufletul, ideea si persuasiunea lui au facut ca aceasta idee sa prinda”, a precizat Oprescu.

Dupa ce a vizitat Arena Nationala inaintea meciului cu Ungaria din preliminariile EURO-2016, Sorin Oprescu a mai spus ca ii roaga pe suporteri sa nu mai demonteze scaunele si sa nu treaca la acte de violenta.

“Pe suporteri ii rog respectuos sa-mi lase scaunele in pace, sa nu mai demonteze scaunele, sa nu mai treaca la acte de violenta si sper sa ma fac bine inteles. Sistemul de iluminare, gazonul, bancile tehhnice, tartanul si gazonul sintetic pentru incalzirea jucatorilor au costat 900.000 de euro”, a declarat Oprescu, care a vizitat joi, Arena Nationala.

ROMANIA – UNGARIA: Primarul general a afirmat ca pana la finalul sezonului sunt programate aproximativ 20 de meciuri pe Arena Nationala si a subliniat ca prin gazduirea de partide la Euro-2020, Bucurestiul a fost pus pe “harta lumii”.

“Am facut o vizita scurta de lucru ca sa ne asiguram ca toate conditiile sunt indeplinite pentru meciul asta si pentru sfarsitul de an. Pana la finalul sezonului sunt programate aproximativ 20 de meciuri. Am verificat si managementul stadionului din contractul castigat pe patru ani de zile si incep sa se vada si rezultatele. Investitia care a fost prevazuta in buget, aceea de a avea un nou sistem de aerare si drenaj a firului ierbii si stimularea fotosintezei. in felul asta speram sa schimbam de mult mai putine ori gazonul. Asta este plecarea in lunga cursa pentru 2020. intr-un cuvant, am pus Bucurestiul pe harta lumii. Daca va mai fi nevoie, vom schimba gazonul si peste o luna, dar eu ma indoiesc, pentru ca exista o statie computerizata de analiza, care spune daca sa asezi sau sa nu asezi luminile. Avem si o pepiniera de gazon, am amenajat in curte o pepiniera de 100 de metri patrati pentru a putea sa facem inlocuirea rapid. Sa nu mai aducem brazdele de pe nu stiu ce planeta. Tot gazonul este din Olanda”.

ROMANIA – UNGARIA: Oprescu a mentionat ca-l va invita pe Mircea Sandu la meciul cu Ungaria, dupa ce acesta nu a fost invitat de actuala conducere a FRF. “Maine dimineata o sa repar eu, nu se poate asa ceva. Este probabil o uitare care ne acopera pe toti, dar nu si pe cei care au contribuit efectiv, iar sufletul, ideea si persuasiunea lui au facut ca aceasta idee sa prinda”, a precizat Oprescu.

Primarul general se intelege foarte bine cu seful FRF, Razvan Burleanu, despre care spune ca-l intalneste o singura data pe an: “Ma inteleg foarte bine, ne vedem odata pe an, e perfect. Eu am chemat la sprijin si oamenii muncesc in sensul asta”.

ROMANIA – UNGARIA: Bogdan Hreapca, seful Directiei de Investitii din Primaria Capitalei, a declarat ca gazonul este prevazut sa reziste la doua meciuri pe saptamana, iar timp de doi ani, cu noul sistem de iluminare, nu ar trebui sa mai fie probleme.

Prima reprezentativa a Romaniei intalneste, sambata, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, selectionata Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.