ROMANIA-UNGARIA: PAL DARDAI crede ca rezultatul partidei ar fi fost DIFERIT daca maghiarii marcau PRIMII

Selectionerul UNGARIEI, PAL DARDAI, a declarat sambata seara, dupa meciul cu ROMANIA din preliminariile EURO 2016, ca altul ar fi fost rezultatul daca elevii sai ar fi fost cei care au deschis scorul.

“Nu am inceput asa cum ne-am dorit. Baietii nu au crezut ca va avea finalizare azi ce am lucrat la antrenamente. Incet-incet ne-am mobilizat, dar apoi a venit golul romanilor. Mi se pare ca daca inscriam noi primul gol, altul era rezultatul final. Lucrurile au functionat la centrul terenului si la recuperare. Nu a functionat atacul, dar se va cristaliza asta in urmatoarele trei partide. Nu m-a surprins echipa de start a Romaniei. Apararea totusi s-a retras mai mult decat ma asteptam. Echipa ROMANIEI a obosit. Ei au alergat foarte mult in primele 20-30 de minute, cand doreau sa inscrie, si era imposibil sa tina 90 de minute acelasi ritm. Daca nu inscriau ei primii, nu ar fi facut-o deloc. Romania ramane o echipa puternica, ce se lupta pentru locul 1, iar noi pentru al treilea”, a spus PAL DARDAI.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: VICTOR PITURCA afirma ca rezultatul nu poate fi o DRAMA

Dardai a vorbit si despre un moment emotionat de la finalul meciului, cand jucatorii s-au indreptat spre fani si le-au aruncat tricourile, iar suporterii au inceput sa cante imnul national, scandand apoi impreuna cu fotbalistii: “A fost o senzatie extraordinara, noi jucam pentru suporteri. Ei vin de ani de zile in Romania, iar acum am reusit sa inscriem un gol si am plecat si cu un punct. Asta nu poate fi decat imbucurator. Sa nu fim nemultumiti ca nu am castigat, pentru ca am jucat impotriva unei echipe unite, care joaca de mult timp impreuna, iar noi am avut doar patru zile la dispozitie. Acum am reusit sa facem un egal, suntem multumiti de el, pentru ca suntem inca in cartile calificarii”.

PAL DARDAI a debutat pe banca tehnica a nationalei UNGARIEI la meciul cu Romania. “Am avut emotii in primele zece minute, nu m-am simtit bine, apoi mi-am revenit si am asteptat sa vina pauza pentru a fi alaturi de baieti si a face schimbarile de care aveam nevoie. La pauza am initiat un dialog in care baietii si-au spus parerea si astfel am putut face schimbarile cele mai bune”, a afirmat tehnicianul.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: Presedintele FRF spune ca trebuie sa vedem PARTEA PLINA A PAHARULUI

Reprezentativa ROMANIEI a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul sustinut, sambata, pe Arena Nationala, in compania selectionatei similare a Ungariei, in etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu ’44, respectiv Dzsudzsak ’82.

Sursa foto: puterea.ro