ROMANIA-UNGARIA: PAL DARDAI nu da doi bani pe ce spune PITURCA si pe absenta lui MARICA

PAL DARDAI, selectionerul interimar al nationalei maghiare, a avut o atitudine sfidatoare la conferinta de presa oficiala sustinuta vineri la Arena Nationala din Capitala. Tehnicianul in varsta de 38 de ani a declarat ca nu este interesat de ceea ce spune omologul sau, Victor Piturca, ca nu ii pasa daca Marica joaca sau nu, dar si ca nici macar nu s-a uitat pe informatiile furnizate de Vasile Miriuta, fostul sau coleg de la nationala Ungariei.

“Suntem la finalul unei pregatiri drastice si suntem multumiti. Cu privire la ziua de maine, am putea spune ca putem dormi linistiti, daca ma iau dupa cum ne-am antrenat. Noi privim inaiante, nu ne uitam inapoi. Avem jucatori care cunosc deja stadionul, nu ne ocupam cu ce a fost (n.r. referire la infrangerea cu 3-0 pe National Arena, in preliminariile CM 2014).

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: ULTRASII MAGHIARI vin pregatiti ca de RAZBOI. GALERIE FOTO 

Nu m-am ocupat nici de informatiile lui Miriuta, nu ma intereseaza nici ce crede selectionerul Victor Piturca. Cunoastem ce stie nationala Romaniei, cunoastem si ce nu stie nationala Romaniei. Am venit doar de o zi in Bucuresti, dar ne-am antrenat bine in Ungaria. Jucatorii au venit cu familia la joc, relaxarea lor face parte din pregatire.  Toata lumea este linistita si calma. Romania joaca pentru locul 1, noi jucam pentru locul 3. In 3 meciuri vreau sa adun 5-7 puncte.

Nu pot sa spun cate goluri da Marica inainte de meci. Nu ma intereseaza daca joaca sau nu. M-as bucura daca ar juca, dar nu ma intereseaza acest lucru”, a declarat Pal Dardai.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: Delegatia maghiara a ajuns la Bucuresti 

Romania intalneste, sambata, de la ora 19.00, pe Arena Nationala, Ungariei, intr-o partida contand pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016 care va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT, pe MONDO NEWS. 

Sursa foto: pesterlloyd.net