ROMANIA-UNGARIA: Peste 30.000 de bilete s-au vandut pentru meciul de pe National Arena

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca s-au vandut peste 30.000 de bilete pentru partida Romania- Ungaria, din cadrul preliminariilor CE 2016.

“Biletele se vand foarte bine, nu sunt surprins, e foarte bine ca vom avea un stadion plin. Cred ca in jur de 30.00 s-au vandut. De fapt cred ca au trecut de 30.000, atatea erau sambata”, a declarat Burleanu. Romania va intalni nationala Ungariei, la 11 octombrie, pe Arena Nationala, intr-o partida din cadrul Grupei F de calificare la Euro 2016 care va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

CITESTE SI: ROMANIA-UNGARIA: Viitoarea adversara din preliminariile CE a ramas fara SELECTIONER 

In aceeasi ordine de idei, jucatorii reprezentativei Ungariei au acceptat sa plateasca din banii lor biletele de intrare pentru 1.200 de suporteri la meciul cu Romania, programat la 11 octombrie, pe Arena Nationala, informeaza AFP.

“S-au simtit vinovati dupa esecul cu Irlanda de Nord. Le-am cerut si ei au acceptat sa plateasca biletele”, a declarat Marianna Molnar-Toth, care conduce un grup de fani si care a inchiriat un tren pentru 1.200 de suporteri care vor veni la Bucuresti. Pretul celor 1.200 de bilete se ridica la 5.800 euro, adica fiecare jucator a scos din buzunar 322 de euro, a precizat Molnar-Toth.

CITESTE SI: Romania-Ungaria, bilantul incidentelor: Doi jandarmi romani au fost raniti, 16 suporteri unguri au interdictie 1 an pe stadioane 

In prima etapa a preliminariilor Euro-2016, la 7 septembrie, Ungaria a fost invinsa de Irlanda de Nord, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, infrangere perceputa ca o umilinta si care a dus la inclouirea selectionerului Attila Pinter cu Pal Dardai.

“Rabdarea noastra a ajuns la limita, asta este cel mai mic lucru pe care il pot face, sa plateasca biletele”, a subliniat Molnar-Toth. Romania va intalni nationala Ungariei, la 11 octombrie, pe Arena Nationala, intr-o partida din cadrul Grupei F de calificare la Euro 2016.

Potrivit FRF, suporterii oaspeti vor primi pentru aceasta partida 2.852 de bilete.

Sursa foto: sport.ro