ROMANIA-UNGARIA: RATB va MODIFICA traseele liniilor din zona Arenei Nationale

Liniile de transport din zona Arenei Nationale vor functiona sambata pe trasee MODIFICATE, ca urmare a restrictiilor de circulatie impuse de Brigada Rutiera pentru desfasurarea partidei de fotbal Romania–Ungaria, a anuntat RATB.

Astfel, linia 86 va functiona pe traseul de baza intre “Dridu” si intersectia bd. Pache Protopopescu – str. Matei Voievod – str. Popa Nan, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe str. Popa Nan, str. Delea Veche (str. Budila, str. Tepes Voda), str. Delea Noua, str. Dristorului, str. Baba Novac, str. Constantin Brancusi, str. Lucretiu Patrascanu, pana la “Bd. Basarabia”, traseu comun cu liniile 70 si 79.

Linia 90 va circula pe traseul de baza intre “Valea Argesului” si intersectia bd. Pache Protopopescu – bd. Ferdinand, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe bd. Ferdinand, bd. Garii Obor, pana la “Baicului”, traseu comun cu liniile 69 si 85.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: MECI DE RISC MAXIM! 10.000 de jandarmi si politisti vor asigura ordinea

Linia 104 va functiona pe traseul de baza intre “Cora Pantelimon” si intersectia sos. Pantelimon – bd. Pierre de Coubertin – sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe sos. Iancului, sos. Mihai Bravu, bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri pe sos. Iancului in statiile liniei 335, iar pe sos. Mihai Bravu in statiile liniilor 135 si 311.

Linia 614 va circula pe traseul de baza intre “Cora Pantelimon” si intersectia sos. Pantelimon – bd. Pierre de Coubertin – sos. Iancului.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: Politistii locali bucuresteni, implicati in asigurarea ORDINII PUBLICE la partida dintre reprezentantivele celor doua tari

Linia 656 va merge pe traseul de baza intre “Foisorul de Foc” si Piata Hurmuzachi, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe sos. Mihai Bravu, str. Baba Novac, bd. Constantin Brancusi, bd. Nicolae Grigorescu, bd. Basarabia, pana la capul de linie “Bd. Basarabia”.

Sursa foto: ratb.stfp.net