ROMANIA-UNGARIA: Traficul rutier va fi RESTRICTIONAT in zona Arenei Nationale. FOTO in articol

Traficul rutier va fi RESTRICTIONAT sambata in Bucuresti in zona Arenei Nationale, pentru desfasurarea partidei dintre Romania si Ungaria din prleiminariile Euro 2016, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.

Potrivit sursei citate, restrictiile de circulatie vor fi introduse incepand cu ora 12.00, progresiv, pana la defluirea totala a spectatorilor.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: RATB va MODIFICA traseele liniilor din zona Arenei Nationale

Astfel, traficul rutier va fi inchis pe str. Tony Bulandra, str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in stadionul National Arena, str. Vatra Luminoasa, intre sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, bd. Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si bd. Chisinau, str. Pierre de Coubertin, intre sos. Iancului si rondul de la intrarea in stadionul National Arena, str. Serg. Vasile Serbanica, cat si pe strazile ce acced in str. Vatra Luminoasa si in str. Maior Coravu.

Politistii rutieri recomanda folosirea rutelor ocolitoare sos. Mihai Bravu – sos. Iancului – sos. Pantelimon si bd. Unirii – sos. Mihai Bravu – bd. Baba Novac – bd. N. Grigorescu.

Politia Rutiera recomanda conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Citeste si: ROMANIA-UNGARIA: MECI DE RISC MAXIM! 10.000 de jandarmi si politisti vor asigura ordinea

Pietonilor li se recomanda sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

Sursa foto: business24.ro