ROMANIA-UNGARIA: Viitoarea adversara din preliminariile CE a ramas fara SELECTIONER

Presa de profil din Ungaria a anuntat, joi, ca echipa nationala din tara vecina a ramas fara selectioner dupa ce ATILLA PINTER a fost dat afara de oficialii Federatiei de Fotbal de la Budapesta. Nemzetisport scrie si faptul ca interimatul poate fi asigurat, pana la finele anului in curs, de fostul international PAL DARDAI.

Infrangerea suferita de UNGARIA pe teren propriu in fata Irlandei de Nord, scor 1-2, la debutul in preliminariile pentru turneul final al Campionatului European care va avea loc in Franta peste doi ani i-a fost fatala lui ATILLA PINTER care a fost demis de la carma nationalei maghiare, echipa pe care ROMANIA o va intalni luna viitoare la Bucuresti. In plus, o serie de internationali din tara vecina in frunte cu atacantul lui HOFFENHEIM, ADAM SZALAI, au declarat ca nu vor mai da curs convocarilor atata timp cat la carma echipei se va afla Pinter.

CITESTE SI: UNGARIA – IRLANDA DE NORD 1-2 (0-0) in preliminariile CE 2016 

“Nu punem la indoiala profesionalismul lui Atilla Pinter. Ii multumim pentru daruirea si efortul depuse in dezvoltarea fotbalului din Ungaria”, a declarat presedintele Federatiei, Sandor Csany. Ungaria a coborat 20 de pozitii, pana pe 54, in clasamentul FIFA Coca-Cola se arata in comunicatul dat publicitatii joi de biroul de presa al forului mondial.

CITESTE SI: ROMANIA a urcat o pozitie in CLASAMENTUL FIFA

Sursa foto: nemzetisport.hu