ROMANIA v ARMENIA: Selectionerul DAUM a dezvaluit de ce nu l-a convocat pe ALIBEC

Selectionerul Christoph Daum a explicat motivul pentru care nu il cheama pe Denis Alibec la nationala Romaniei, informeaza postul de televiziune Sportro.

Christoph Daum a afirmat ca mizeaza pe fotbalisti precum Bogdan Stancu sau Andrei Ivan in locul lui Alibec pentru ca varful de la FCSB nu are continuitate in evolutii. “Il stiu bine pe Alibec, am lucrat de cateva ori cu el. Are un caracter bun, daca va reusi sa aiba continuitate va fi chemat la nationala. L-am urmarit in toate meciurile, am studiat toate datele si am decis sa nu il chemam de aceasta data. Asta nu inseamna ca are usa inchisa la nationala. A facut un inceput de meci fantastic cu Sporting, dar trebuie sa aiba continuitate, sa joace tot timpul asa”, a spus Daum, citat de Sportro.

Denis Alibec are sapte prezente la nationala mare a Romaniei si un gol marcat. In acest sezon, el a marcat un singur gol din penalti pentru FCSB, in partida cu Viktoria Plzen. In schimb, Bogdan Stancu sau Andrei Ivan care nici macar nu joaca in acest sezon sunt chemati la nationala.

Sursa foto: sport