ROMANIA v DANEMARCA: Primul UNSPREZECE probabil al TRICOLORILOR

Selectionerul Christoph Daum pare ca a conturat deja primul 11 al nationalei Romaniei pentru intalnirea cu Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Confruntat cu mai multe probleme de lot, selectionerul ‘tricolorilor’ va incepe partida intr-un sistem 4-2-3-1, informeaza postul de televiziune Sportro.

In poarta, Ciprian Tatarusanu e favorit cert, chiar daca luni s-a antrenat separat, urmand ca in fata lui sa-i aiba pe Vlad Chiriches si Dragos Grigore, ca aparatori centrali, in timp ce Romario Benzar si Alin Tosca vor fi in cele doua benzi. La mijloc, Cristi Sapunaru va avea grija de partea defensiva, urmand ca Razvan Marin sa fie la creatie.

In lipsa lui Stancu, accidentat si cu putine sanse de a fi refacut pana la ora meciului, Daum il va arunca in atac pe Claudiu Keseru, golgheter in Bulgaria, care va fi ajutat din spate de o linie de 3, alcatuita din Adi Popa, Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu.

Cum ar putea arata primul 11 al Romaniei cu Danemarca: Tatarusanu – Benzar, Chiriches, Grigore, Tosca – Marin, Sapunaru – Popa, Stanciu, Chipciu – Keseru.

Intalnirea dintre nationalele Romaniei si Danemarcei, contand pentru preliminariile CM din 2018 gazduit de Rusia, va avea loc duminica seara, de la ora 21:45, la Cluj.

Sursa foto: sport