ROMANIA v MUNTENEGRU: Formula ofensiva gandita de DAUM! Cum arata primul 11 probabil!

ROMANIA v MUNTENEGRU. Selectionerul german CHRISTOPH DAUM va debuta, duminica 4 septembrie, pe banca tehnica a nationalei ROMANIEI, impotriva MUNTENEGRULUI in chiar primul meci al campaniei preliminare pentru CM 2018 din RUSIA.

ROMANIA v MUNTENEGRU. Conform mass media de specialitatea, CHRISTOPH DAUM ar putea trimite pe teren, din primul minut, nu mai putin de cinci jucatori cu profil ofensiv. In plus, cel mai probabil va renunta la sistemul cu doi inchizatori, obligat si de faptul ca Mihai Pintilii este accidentat.

ROMANIA v MUNTENEGRU. Sistemul folosit de CHRISTOPH DAUM urmeaza sa fie 4-3-1-2, potrivit  jurnalistilor de la posturile de televiziune Digi Sport si Sportro, iar marea surpriza din formula de start ar urma sa fie aparitia dinamovistului Dorin Rotariu, fotbalistul in varsta de 21 de ani avand 3 goluri in 6 meciuri in acest inceput de sezon.

CITESTE SI: ROMANIA v MUNTENEGRU: Lovitura pentru DAUM! INCA UN TITULAR A PLECAT ACASA

ROMANIA v MUNTENEGRU. Astfel, Dorin Rotariu nu are niciun meci la echipa nationala, astfel ca ar putea debuta direct ca titular intr-un meci oficial. Din primul unsprezece vor lipsi experimentatii Ciprian Tatarusanu si Vlad Chiriches, accidentati, ultimul parasind astazi cantonamentul nationalei. Mai mult, jucatori precum Razvan Rat, Denis Alibec, Lucian Sanmartean si Andrei Prepelita, care au evoluat pentru Romania la EURO 2016, nu au fost convocati de Christoph Daum.

ECHIPA PROBABILA a ROMANIEI pentru partida cu MUNTENEGRU: Pantilimon – Sapunaru, Moti, Grigore, Filip – Stanciu, Hoban, Chipciu – Rotariu – Andone, Keseru.

ROMANIA va debuta in preliminariile pentru CAMPIONATUL MONDIAL din 2018, duminica seara, impotriva MUNTENEGRULUI, intr-un meci care va incepe de la ora 21.45 pe Cluj Arena.

Sursa foto: sport